PlanetSide 2 стартира на 20 ноември

Pinterest LinkedIn +

След седмици на поетапно нарастващи като численост на участниците в тях бета тестове, PlanetSide 2 вече има официална премиерна дата, на която ще стане достъпна за всички фенове на популярния MMOFPS на Sony Online Entertainment.

Компанията обяви датата по време на своята конференция в Лас Вегас и същевременно потвърди, че блатистият нов континент, Америш, скоро ще може да посрещне първите си посетители. Въпреки че ще предлага опцията за премиален достъп с предплатен абонамент и in-game транзакции, PlanetSide 2 няма да бъде pay-to-win игра (плати и спечели), настояват от Sony.

Играчите, които не желаят да правят разходи, докато играят, ще изгубят най-вече време, тъй като ще им се налага да чакат по-дълго, преди да отключат даден предмет, както и при всяко логване, където предимството ще е на страната на потребителите с абонамент.

SOE обявиха PlanetSide 2 в началото на юли миналата година по време на организирания от компанията Fan Faire. Скоро след това бе потвърдено, че за разлика от оригиналната игра, датираща от 2003 г., нейното продължение ще е free-to-play.

Сподели.