Little Inferno с версии за Wii U и PC, излиза на 18 ноември (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Първият проект на независимото студио Tomorrow Corporation, чийто дебютен тийзър трейлър би могъл да бъде квалифициран най-малкото като обезпокоителен, ще излезе за Wii U и PC в деня на американската премиера на новата конзола на Nintendo – 18 ноември.

Little Inferno бе обявена в края на юли чрез блога на Tomorrow Corporation – студио, сформирано през 2010 г. от създателя на култовия пъзел World of Goo – Кайл Габлър, който е основател и на 2DBOY, и още двама бивши служители на Electronic Arts – Кайл Грей (шеф на екипа, създал Henry Hatsworth) и Алан Бломкуист.

Като се има предвид характерния художествен стил на Габлър, Little Inferno от самото начало е сравнявана с World of Goo, но Tomorrow Corporation настояват, че първата им игра е напълно различна и следва свои собствени закони. Може би най-важният от тях е: хвърли своите играчки в пещта, която е единственото ти спасение в адската зима, вилнееща навън.

В най-скоро време се очаква появата на първия геймплей трейлър на Little Inferno, който да хвърли повече светлина върху същинското игрално преживяване, което феновете на анимационната психеделика могат да си осигурят само срещу $15. Предварителната поръчка гарантира на PC играчите ранен достъп до играта, а в плановете на Tomorrow Corp. влиза и издаването на демо версия, но след премиерата й.

Внимание: Little Inferno получи ESRB рейтинг T, което означава, че не е подходяща за коледен подарък на невръстните ви племенници. 

Сподели.