Пищящи фенове на премиерата на новия "Хари Потър" в Лондон! Виж снимки!

Pinterest LinkedIn +

Пред стотици ентусиазирани фенове в британската столица Лондон се състоя световната премиера на дългоочакваната първа част от финала на сагата за Хари Потър.

Събитието пред Лестър Скуеър логично не мина без присъствието на главните действащи лица в поредицата, сред които обаче ярко се открояваха трите звезди в каста - Даниел Радклиф (Daniel Radcliffe), Ема Уотсън (Emma Watson) и Рупърт Гринт (Rupert Grint).

Особено впечатление правеше 20-годишната Ема, която демонстрира с гордост, че е извървяла дълъг път от дебюта си на червения килим, когато едва 11-годишна, с плах поглед посрещаше вниманието и светкавиците на фотографите.

Облечена в стилна черна рокля на дизайнера Рафаел Лопес, подчертаваща сексапила й и с елегантна къса прическа, Уотсън очаквано обсеби вниманието на феновете и журналистите и бе най-търсена за автографи и интервюта.

Далеч по-спокойно бе посрещането на Даниел Радклиф, който с усмивка заяви, че вече е позабравил какво е да се радваш на одобрителните възгласи на феновете на подобни събития, но все пак е много доволен, че поредицата се радва на толкова сериозен успех.

Почитателите на сагата пък действително имат сериозен повод да празнуват - до официалната поява на сикуела на екран остават броени дни, в България "Хари Потър и Даровете на Смъртта I" тръгва на 19 ноември.

Ако пък сте от нетърпеливите, може да изгледате българския трейлър на филма по-долу, колкото до втората част от финала на драматичната битка между Лорд Волдемор и Хари, тя е предвидена за 15 юли 2011 г., но отсега сме убедени, че доброто и този път ще победи във вечната битка със злото.

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.