Pirates of the Caribbean 5 намира своя сценарист в лицето на Джеф Нейтънсън

Pinterest LinkedIn +

Сценаристът на Catch Me If You Can (Хвани ме, ако можеш) – Джеф Нейтънсън – е избран от Disney за написването на сценария на петия филм от поредицата Pirates of the Caribbean (Карибски пирати).

Макар да е ясно, че филмът прави крачка напред, повечето детайли около продукцията са все още неизвестни, включително актьорите, които ще се превъплътят в главните роли.

През 2011 г. Джони Деп (Johnny Depp) е близо до подписване на нов договор за ролята на прословутия пират Джак Спароу, но две години по-късно това все още не е факт.

Въпреки че се носят слухове за завръщането на Джефри Ръш (Geoffrey Rush), Кийра Найтли (Keira Knightley), Орландо Блум (Orlando Bloom) и Пенелопе Крус (Penelope Cruz), никой от актьорите не е потвърдил участието си.

В допълнение към неизвестните на филма е и липсата на информация за локацията, на която ще бъде заснет филмът, тъй като досегашната информация за Пуерто Рико като място на действието е отречена от продуцентите.

Въпреки всичко продукцията прави малка стъпка към реализирането на филма с наемането на сценарист и рано или късно ще бъдат обявени повече детайли около един от най-доходоносните франчайзи на студиото.

Сподели.