Джонатан Гроф озвучава една от главните роли в анимацията на Disney - Frozen

Pinterest LinkedIn +

Американският актьор Джонатан Гроф (Jonathan Groff) е поредният актьор, който се присъединява към каста на предстоящата анимация на Disney – Frozen.

Гроф ще си партнира с Кристен Бел (Kristen Bell), като двамата ще се превъплътят в ролите на момче и момиче, тръгнали на пътешествие в търсене на Снежната кралица.

Ролята на последната ще бъде изиграна от Идина Менцел (Idina Menzel), като героинята й, както в приказката на Ханс Кристиан Андерсен, ще е омагьосала цялото царство на момчето и момичето с вечна зима.

Филмът ще върви по стъпките на класически приказки на Disney и ще се фокусира върху музикалната част, включвайки оригинални песни от Робърт Лопес (Robert Lopez) и Кристен-Андерсън Лопес (Kristen-Anderson Lopez).

Вероятно именно гласовите възможности на Джонатан Гроф са изиграли решаваща роля в избирането му за актьорския състав. Още от 2005 г. актьорът участва в мюзикъли на Бродуей, а през последните няколко години става и любимец на телевизионните фенове в мюзикъл поредицата Glee (Клуб Веселие).

Световната премиера на Frozen е планирана за 27 ноември 2013 г., като все още предстои да бъде обявена премиерна дата за България.

Сподели.