P.I.F. представят авторски театрален спектакъл

Pinterest LinkedIn +

На 12-ти май момчетата от P.I.F. влизат в съвсем ново амплоа с една нестандартна театрална постановка. Авторският спектакъл "Кой прибира сутрин звездите?" е първият подобен проект на групата, в който главното действащо лице е фронтменът Димо. За първи път той ще разкрие актьорския си талант пред публика и ще разкаже живота си през призмата на театрален спектакъл.

Димо, който е завършил "Актьорско майсторство за куклен театър" в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", избира постановката да бъде представена на Камерна сцена "Славянска беседа" на 12.05 от 19 ч. Режисьор на спектакъла е Мария Банова, музиката и аранжиментите са дело на P.I.F., а автори на текста са актрисата и драматург Здрава Каменова и самият Димо Стоянов.

Седмици преди да се изправят пред театралното предизвикателство, Димо Стоянов (вокали), Иван Велков (китара), Мартин Профиров (барабани) и Юрий Божинов (бас), пускат най-новата си песен, наречена "О!".

Видеото към сингъла е дело на режисьора Николай Мутафчиев и е заснето по време на последния им клубен концерт, на който P.I.F. оставиха припева на "О!" да бъде изпят изцяло от феновете. Така в последния хит на групата са запечатани гласовете на всички присъстващи.
Сподели.