PhoneSuit Lightplay Smart Pico проектор – ако един екран не стига

Pinterest LinkedIn +

Ако четете този текст, най-вероятно прекарвате по-голямата част от денонощието си пред компютърен монитор. Такова е съвремието ни – всички сме се вторачили в светещия правоъгълник в търсене на познание, професионални успехи или просто забавни снимки на котки.

Кое обаче е едно от най-важните качества на всеки дисплей? Разбира се, това е неговият размер. Тези на смартфоните са почти обидно малки и стават само за най-основно преглеждане на информация. Компютърните монитори са доста по-задоволителни, телевизорите – съвсем. А какво ще кажете за цяла стена?

Въпреки огромното ни желание, няма да ви представим някоя авангардна видеостена. Представяме ви безжичния проектор PhoneSuit Lightplay Smart Pico (цена 699 лв.), с който лесно можете да си спретнете истинско домашно кино, където и да се намирате!

Smart Pico е толкова миниатюрен, че без проблеми ще се побере в дланта ви. Възможностите му обаче са великански. Само го свържете към вашия смартфон и всичко, случващо се на малкия ви екран, се пренася на огромна площ.

С негова помощ можете да играете игри, да гледате филми, да използвате приложения като Google Earth, Excell, Word, Powerpoint и много други почти без ограничение в размера. Образът се размазва, ако го разтеглите на повече от два метра, но ако двеста сантиметра не ви стигат... де да знаем, вземете си два проектора?

Ако всичко това не ви е впечатлило особено, какво ще кажете за това - Smart Pico има инсталиран Android! Inception отвсякъде.

На практика дори не ви трябва смартфон, за да го ползвате – можете да сваляте приложения директно на него и после да ги ползвате чрез включената в комплекта клавиатура/контролер. Този контролер, впрочем, има вграден жироскоп, така че да управлявате джаджата само с движение.

Проекторът Smart Pico има максимална резолюция от 1024х600, но може да възпроизвежда HD съдържание без особено забележимо влошаване на картината.

Страхотна добавка към всяко парти, излет или масово зяпане на филми – със сигурност ще му намерите употреба. Ако пък го занесете на работа, повишението ви е в кърпа вързано – шефовете обичат хора със сериозни презентационни умения.

Купи PhoneSuit Lightplay Smart Pico ТУК

Сподели.