Петя Буюклиева с двойна трагедия! Загубила майка и дете в един ден

Pinterest LinkedIn +

Петя Буюклиева разказа пред медиите за страшна трагедия, която я сполетяла в личен план преди години.

Преди 15 години животът на певицата се преобърнал тотално. Още помни телефонно обаждане, с което й съобщили, че майка й вече я няма. Убила я на място 17-годишна девойка зад волана – без опит и без книжка. От шока, който преживяла, Петя загубила и детето, което носела. Била бременна в четвъртия месец в момента на ужасния инцидент.

Майката на певицата загинала изключително нелепо. Била тръгнала към кварталния магазин, за да купи продукти за любимите на дъщеря си курабийки.

Шокът, който тогава преживяла Буюклиева, я променил изцяло. Когато успяла да отвори отново очи, за да види света около себе си, тя била изправена пред още едно предизвикателство. Да търси мъст до последно или да остави смъртта в семейството си ненаказана.

Действията й изумили хората около нея. Въпреки огромната трагедия, тя не повдигнала обвинения срещи младата жена.

Сега певицата разказва, че все още смята, че всичко в живота се случва с някаква цел. Господ решава какво и кога да се случи, а за нас остава да осмислим.

Когато близки й казали да прости на момичето, тя простила. Но сърцето й продължава да е разбито на парчета вече толкова години след трагедията.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.