Пенелопе Крус: Съжалявам днешните тийнейджъри, сякаш светът си прави експеримент с тях!

Pinterest LinkedIn +

Испанската актриса Пенелопе Крус е споделила, че тя и съпругът й Хавиер Бардем са забранили на децата си да използват телефони и социални мрежи, съобщава CBS. Звездата обаче позволява на 10-годишния Леонардо и на 8-годишната Луна да гледат детски филми, защото за нея гледането на филми й се е струвало "невероятно щастие", когато е била дете.

От друга страна Крус настоява, че няма да позволи на децата си да посещават социални мрежи, докато не навършат 16 години. Според актрисата подобна стъпка ще помогне за запазването на психичното им здраве.

"Много съжалявам за тези, които сега са в тийнейджърска възраст. Светът сякаш провежда някакъв експеримент върху тях. Няма защита за тях, за мозъка им, който все още се развива", каза актрисата.

Испанските звезди Хавиер Бардем и Пенелопе Крус се запознават през 1992 г. по време на снимките на филма "Шунка, шунка" ("Jamón, Jamón") на режисьора Бигас Луна. Романтиката между тях обаче пламва доста по-късно. Двамата се ожениха през 2010 г. Първородният им син Леонардо е роден в Лос Анджелис на 25 януари 2011 г., а дъщеря им Луна е родена 22 юли 2013 г. и е астрална близначка на британския престолонаследник принц Джордж, който се роди в същия ден.
Сподели.