Пенелопе Крус режисира гореща реклама на бельо с Ирина Шейк и с камео участие на Хавиер Бардем (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Броени дни след като на бял свят се появи второто дете на звездното испанско семейство Пенелопе Крус - Хавиер Бардем, в мрежата беше разпространен и кратък, но нажежаващ страстите рекламен филм, озаглавен "Агентът". Горещото видео е режисьорски дебют на актрисата и носителка на "Оскар", която освен това е автор на сценария му, както и на представената колекция бельо "Agent Provocateur".

Броени дни след като на бял свят се появи второто дете на звездното испанско семейство на Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, в мрежата беше разпространен и кратък, но нажежаващ страстите рекламен филм, озаглавен "Агентът". Горещото видео е режисьорски дебют на актрисата и носителка на "Оскар", която освен това е автор на сценария му, както и на представената колекция бельо "Agent Provocateur".

Бременната сестра на Пенелопе - Моника - също е участвала в създаването на моделите. Тя намира място и в рекламния филм, който е с продължителност около 6 минути, а музиката в него е дело на брат им Едуардо.


В колекцията есен/зима на "Agent Provocateur" се открояват ярките цветове като виолетово, червено, тюркоаз, както и основният акцент - жартиерите. Оригиналната визия и краткият сюжет на клипа загатват за декадентски наслади, обладали съзнанието на "Агента", представен от испанския актьор и секс символ Мигел Анхел Силвестре.Неговият герой попада в къща, пълна с изкусителни и благоразположени госпожици по бельо, илюстриращи стремежа на Пенелопе Крус да покаже "жените във всичките им форми".

Главната женска роля е поверена на небезизвестната половинка на Кристиано Роналдо - топмодела Ирина Шейк, чиято визия е допълнена от ефектна униформена фуражка и на която Агентът просто не успява да устои.

Романтиката разваля съпругът на режисьорката и също носител на "Оскар" Хавиер Бардем, който се появява неочаквано в изненадващия финал на рекламния филм.


Сподели.