Paul Van Dyk идва в Румъния, билети в България

Pinterest LinkedIn +

На 29 юли, 2005 година, световноизвестният диджей Paul Van Dyk ще бъде хедлайнер на грандиозно парти в румънската столица. Билети за събитието се продават и в България, достъпни за цялата страна, чрез biletionline.com

Пол Ван Дайк (Paul Van Dyk) и Тимо Маас (Timo Maas) са сред диджеите, за коите напоследък активно се говори и в българските електронни среди, заради участието им в Sziget '05. Преди унгарския фестивал обаче, Дайк ще има гиг в Румъния, на Arenele Romane*, организиран от The Mission - асоциация, еквивалент на българския Метрополис. Отново в Букурещ, в края на годината ще има лайв и другият световноизвестен немски дидежей, Тимо Маас.

Билети за концерта на Пол Ван Дайк в Букурещ вече са в ексклузивна продажба на интернет адрес Biletionline.com, на цена 16 лв.

Роден в Източна Германия, днес Пол Ван Дайк е интернационален диджей и артист, обвързан с прогресива в хаус и транс музиката. Характерни за него са дългите сетове - от 3 до 6 часа. Името му стои под тракове като "For an Angel" и "Another Way", съвместния проект със Saint Etienne "Tell Me Why (The Riddle)" и много други.
* Arenele Romane e открит клуб, с капацитет 5000 души, до който, без да е скъпо, най-лесно се стига с такси.
Сподели.