“Passive” на A Perfect Circle във филма "Костантин"

Pinterest LinkedIn +

Песента “Passive”, от албума на A Perfect Circle “eMOTIVe” ще влезе в саундтрака на новия филм с Keanu Reeves - трилъра “Constantine”, съобщава undercover.com.au.

Песента е написана от членовете на APC Maynard James Keenan и Billy Howerdel, в сътрудничество с музикантите от Nine Inch Nail - Trent Reznor и Danny Lohner. По думите на Кийнан, в процеса на работа, “песента перетърпя 20 реинкарнации”.

Историята на “Constantine” е базирана на комиксът “Hellblazer” и е написана от Kevin Brodbin, Mark Bomback и Frank Capello. Във филмът, Рийвс ще играе Джон Константайн - детектив със свръхестествени способности, който в буквалния смисъл се спуска в ада и се връща обратно. Той се обединява със скептичната полицайка Angela Dodson (Rachel Weisz), за да разкрие мистериозното самоубийство на нейната сестра-близначка. Разследванията им ги отвеждат в света на демони и ангели, който съществува точно под Лос Анжелис.

Филмът на режисьора Francis Lawrence, в който участват още Tilda Swinton и Gavin Rossdale (Bush), e с дата на световна премиера 18 февруари.
Сподели.