Група Остава ще представят новия си албум във Варна

Pinterest LinkedIn +

На 15 януари (събота), група Остава ще направи концерт-промоция на новия си албум “Моно”, във варненския клуб за авторска музика ‘Зона 51”. Концертът е с начален час 20 ч., с цена на билета 4 лв. Очаква се да продължи поне час и половина.

Почитателите на Остава ще имат възможността да чуят както новите заглавия, включени в третия им студиен албум, така и утвърдени хитове от предходните два албума, "Пинг-понг" (2000)и "След любов по време на война" (2002).

Преди концерта, феновете на група Остава ще могат да се срещнат със своите любимци и да си вземат автографи от тях. Мястото на срещата ще е в магазин ”На Тъмно”, на ул. "Воден" № 18, от 16:00 часа.

Новият албум на Остава ще се продава и на самия концерт в клуба “Зона 51”, на преференциална цена 10 лв. Продуцираният от Стейн Студио ”Моно” е издаден на компактдиск и включва единадесет композиции:

01. Шоколад, 02. Елвис/Радио, 03. Лондон? Париж? Берлин?, 04. Моно, 05. Понеделник, 06. Президент, 07. Моят герой, 08. Един ден, 09. Merci beaucoup, 10. Happy End, 11. Стоп.

Гост музиканти в “Моно” са:

Госпъл хор в едноименната песен: Мария Илиева, Любо (Те), Явор (Gravity Co.), Гепи (Стейн).

Бекинг-вокали в ‘Шоколад’ и ‘Понеделник’: Миленита

Ударните инструменти в ‘Шоколад’, ‘Елвис/Радио’, ‘Лондон? Париж? Берлин?’, ‘Моно’ и ‘Стоп’ са на Даниел Петров, бившият барабанист на ОСТАВА.

Записите са осъществени в Стейн Студио в периода 2003-2004 г.

Адресът на клуб за авторска музика “Зона 51”:

гр. Варна, ул. "Русе" 33 срещу у-ще „Д. Дебелянов”.

http://www.area51club.tk

Местоположение на картата: Точно
http://www.gmn-bg.com/rooms/roomscluzon_vn.JPG


Сподели.