Първият трейлър на Inhumans посрещнат противоречиво от феновете

Pinterest LinkedIn +

Дори режисьорът на бъдещия сериал се изказа негативно за видеото.

Първият трейлър на дългоочаквания телевизионен сериал Inhumans, който се снима по комиксите на Marvel, вече е онлайн. Отзивите за него обаче на този етап далеч не са само положителни.

Лентата ще разкаже историята на малко известни герои от комикс вселената на Marvel, която от скоро ще бъде в кино салоните. Всъщност историята първоначално е била замислена именно като кино продукция, но впоследствие Marvel са се отказали и е взето решение да бъде заснета телевизионна поредица.

В центъра на сюжета е древна раса човекоподобни същества, наречени Inhumans, създадени от извънземната цивилизация Kree. Техните представители разполагат с различни свръхчовешки сили, напълно в традициите на Marvel, както и с някои съвсем човешки качества на характера.

Самият трейлър обаче успява съвсем слабо да представи атмосферата на историята и дори режисьорът Роел Рейн изрази известно недоволство от неговите качества. "Според мен той не представя мащаба, нито много от загадките и визуалните ефекти. Мисля, че беше много рано за него, защото много от ефектите не бяха готови" − посочва той в интерво за изданието io9.

 

Сподели.