Първи поглед към Windows 10 (technical preview)

Pinterest LinkedIn +

Windows 10? А къде е Windows 9, ще се запита поне за миг всеки. "Седмицата изяде деветката", ще ви отговорят гийковете с чувство за хумор. Тази тема (Windows 7 срещу Windows 8 и доколко последната беше стъпка накриво) така или иначе е твърде обширна и винаги ще предизвиква спорове, така че нека забравим за едноцифрените числа и преминем директно към 10! Дали Microsoft ще уцели "в десетката" с Windows 10? Това видео дава доста добра първоначална представа за промените и основните подобрения в новата версия на най-популярната OS за настолни компютри, в това число концепцията за няколко десктопа, връщането на традиционното Start меню, обединяването на дигиталната платформа за купуване на приложения, независимо от устройството. И най-важното - Windows 10 ще бъде оптимизирана по различен начин за различните устройства, така че да осигурява максимално удобство чрез интуитивен контрол и бързина на работа на всеки потребител. Това видео представлява презентация на ранната technical pr

Windows 10? А къде е Windows 9, ще се запита поне за миг всеки. "Седмицата изяде деветката", ще ви отговорят гийковете с чувство за хумор. Тази тема (Windows 7 срещу Windows 8 и доколко последната беше стъпка накриво) така или иначе е твърде обширна и винаги ще предизвиква спорове, така че нека забравим за едноцифрените числа и преминем директно към 10!

Дали Microsoft ще уцели "в десетката" с Windows 10? Това видео дава доста добра първоначална представа за промените и основните подобрения в новата версия на най-популярната OS за настолни компютри, в това число концепцията за няколко десктопа, връщането на традиционното Start меню, обединяването на дигиталната платформа за купуване на приложения, независимо от устройството.

И най-важното - Windows 10 ще бъде оптимизирана по различен начин за различните устройства, така че да осигурява максимално удобство чрез интуитивен контрол и бързина на работа на всеки потребител.

Това видео представлява презентация на ранната technical preview версия на Windows 10, а IT професионалистите и PC експертите вече могат да се сдобият с нея чрез Windows Insider Program, за да помогнат за завършването и усъвършенстването й, което е желателно да се случи преди рилийза на системата в края на 2015 година.


Сподели.