Party Animals - твоят мобилен гайд за вечерта! Изтегли Android приложението безплатно!

Pinterest LinkedIn +

С наближаването на лятото идва и сезонът на купоните! Нашите приятели от BLVD.bg са подготвили едно страхотно предложение за тези, които:

  • Обичат да ходят по купони и концерти!
  • Обичат да посещават най-готините клубове!
  • Не пропускат най-изгодните промоции!
  • Просто искат да се забавляват!

Party Animals е безплатно мобилно приложение за Android, което подбира и препоръчва най-интересните музикални събития на територията на цялата страна, промоции и програми на клубовете в София и всички големи градове.

Във всеки един момент приложението Party Animals ще ви покаже с точност до няколко метра къде около вас има изкушаваща промоция, горещ купон или готин клуб.

Решили сте да посетите дългоочакван концерт или парти? Вече няма опасност да го пропуснете! Приложението ще ви напомни в избран от вас час преди началото.

Споделяйте с приятелите си във Facebook къде планирате да отидете само с един клик.

Освен всичко това в Party Animals може да направите своя собствена селекция от любими събития и клубове, чиято програма винаги ще бъде на ваше разположение.

Създателите на приложението обещават редовни ъпдейти, нови функции и много изненади. Имаме тяхното обещание, че ще се вслушат в мнението на всеки потребител, така че ако имате Android телефон, инсталирайте приложението Party Animals и споделете какво мислите.

Гарантираме, че ще ви хареса!

Инсталирай Party Animals на своя Android>> - За да знаеш какво се случва в нощните клубове в различните градове на България по всяко време, където и да си!

Инсталирай Avtora на своя Android>> - За да научаваш топ акцентите от света на шоубизнеса по всяко време, където и да си!

Инсталирай ТВ Пътеводител на своя Android>> - За да знаеш какво дават в телевизионния ефир по всяко време, където и да си!

Инсталирай Кино Пътеводител на своя Android>> - За да знаеш какво дават по кината в различните градове на България по всяко време, където и да си!

Сподели.