Парис Хилтън се сдоби и с дъщеря?

Pinterest LinkedIn +

Последователите на американската актриса, певица и фотомодел Парис Хилтън са объркани. Звездата сподели в последователите си в социалните мрежи снимка на розово бебешко боди и написа: „Благодарна съм за моето бебе момиченце“.

На бодито е изписано името "Лондон" и това породи спекулации, че тя отново е станала майка, а новороденото момиченце е кръстено Лондон. Появиха се и догадки, че семейство Хилтън отново е ползвало услугите на сурогатна майка. Повече информация около предполагаемото щастливо събитие до момента не е съобщена официално.

В началото на тази година (през януари 2023 г.) Парис и съпругът й се сдобиха със син, когото кръстиха Финикс. Той също беше роден от сурогатна майка.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.