Ал Пачино очаква бебе месец след колегата си Робърт де Ниро

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестният актьор Ал Пачино очаква четвъртото си дете. Приятелката на 83-годишната холивудска легенда - 29-годишната Нур Алфала - е бременна в осмия месец.

Неочакваната новина първо съобщи сайтът TMZ, а впоследствие тя беше потвърдена официално от представител на актьора пред изданието "People".

Смята се, че връзката на Алфала и Пачино датира от април 2022 г. Тогава те бяха изловени от папараци по време на вечеря. Според други източници обаче любовта между двамата датира от преди няколко години.

Любопитно е, че в началото на този месец също толкова изненадващо гръмна и новината, че друго холивудско величие - Робърт де Ниро - посрещна на бял свят осмия си наследник на 79-годишна възраст.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.