Параскева Джукелова е гласът зад премиерния аудиосериал "Гълъбова кръв"

Pinterest LinkedIn +

Параскева Джукелова е гласът зад премиерния аудиосериал "Гълъбова кръв" на Storytel, написан от журналистката Капка Тодорова. Проектът е третият български сериал за слушане.

Вълнуващото любовно криминале събира в общ проект талантливия тандем, който в рамките на 10 епизода ще пренесе слушателите в бурен романс с дълбоко пазени тайни в Берлин.

Автор на "Гълъбова кръв" е журналистката Капка Тодорова, която става известна с фейлетоните си под прозвището Лола Монтескьо, с дългогодишната си работа като журналист и с двете си издадени книги ("Лола – секс, мусака и революции"; "Мейк Бългерия грейт агейн"). В първия си аудиосериал Капка разказва историята на известна актриса – Софи Коломб, чиято кариера е минала своя пик. В период на пълен застой, съдбата среща Софи с младия и красив българин Виктор.

Актрисата решава да го използва като инструмент, с който отново да привлече вниманието на медиите, продуцентите и режисьорите, а той, от своя страна, има нужда от пари и е готов да изиграе ролята на нов ухажор. Но не всичко минава по план и съвсем скоро тайни от миналото ще застрашат живота на всички.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.