Paramore все по-популярни в социалните мрежи

Pinterest LinkedIn +

Новините около промените в състава на групата, включително публичната конфронтация между настоящите и бившите членове на Paramore, повишиха интереса към страниците на музикантите в най-големите социални мрежи, става ясно от най-новото издание на новата класация на Billboard, Social 50, изследваща активността на потребителите на YouTube, Facebook, Twitter, MySpace и iLike.

С 10% са се увеличили феновете на Paramore в MySpace, с 39% - във Facebook, и с 13% - в YouTube, благодарение на което групата отново фигурира в класацията - под номер 36. Същевременно Хейли Уилямс и компания, към които Джош Фаро адресира последните публикации в своя блог, са единствената банда от Social 50, при която се наблюдава отлив в Twitter последователите.

Единственият солов артист с отрицателен баланс в телеграфната социална мрежа е Akon. Крис Браун също използва Twitter за провеждането на вербалната си схватка с Raz-B от B2K, в резултат на което популярността му не само не е намаляла, а напротив - той се е изкачил с 12 места за една седмица до 21-во място в настоящото издание на Social 50.

Същият прогрес отбелязва и Аврил Лавин, която заема 16-то място. Същевременно топ 5 на класацията остава непроменен: за четвърта непоследователна седмица начело на чарта е Риана (Rihanna), а следващите четири позиции са заети от Джъстин Бийбър, Lady Gaga, Black Eyed Peas и Еминем.

Сподели.