Джъстин Бийбър измести Риана от върха в Social 50

Pinterest LinkedIn +

След три последователни седмици начело на новата класация на Billboard - Social 50, отразяваща популярността на артистите от световния мейнстрийм в най-големите социални мрежи, Риана (Rihanna) отстъпи лидерството си на Джъстин Бийбър (Justin Bieber).

Намиращият се под No.2 преди седмица канадски хитмейкър дължи прогреса си до първото място на потребителите на Facebook и Twitter - през последните дни феновете му в най-голямата социална мрежа са се увеличили с 13%, а тези в предпочитаната платформа за комуникация от звездите на шоубизнеса - с 43%.

Джъстин Бийбър, който е номиниран за предстоящите награди "Грами" в две категории - за "Най-добър нов изпълнител" и "Най-добър поп албум", през 2010 г. оглави безапелационно класацията на най-гледаните видеоклипове в YouTube.

На 5 януари в най-големия сайт за видео съдържание се състоя премиерата на новия видеоклип на Snoop Dogg, който до преди седмица бе на последното 50-то място в Social 50. Сега, благодарение на над 650 000-те гледания на Wet в YouTube и нарасналия с 807% брой посещения на страницата му в MySpace, Snoop Dogg е на 27-мо място, отбелязвайки най-високия скок в класацията. 

Сподели.