Риана отново No.1 в Social 50, Селена Гомез атакува топ 10

Pinterest LinkedIn +

След близо месец в подножието му, Риана (Rihanna) се завърна на върха на седмичната класация Billboard Social 50, отразяваща популярността на музикалните звезди в социалните мрежи. Рилийзът на четвъртия сингъл S&M от петия й студиен албум Loud и провокативното видео към парчето бяха една от водещите новини в музикалните медии през изминалата седмица.

За по-малко от 7 дни клипът към S&M генерира близо 10 млн. импресии в YouTube. Феновете на 22-годишната Риана в най-големия сайт за видео обмен са нараснали с 38%, а импресиите в YouTube страницата й са се увеличили с 61%. Нова вълна от последователи на Риана се наблюдава и в Twitter, където звездата общува с феновете си лично.

Завръщайки се на върха на Social 50, Риана има в актива си пет непоследователни седмици под No.1 в чарта - повече от всеки друг артист. На второ място по този показател е Джъстин Бийбър, който тази седмица е под No.5 след Akon, Lady Gaga и Шакира (Shakira).

Nicki Minaj, чийто дебютен албум Pink Friday се изкачи до първото място в Billboard 200, е новото попълнение в топ 10 - под No.7, а в челната десетка се е прицелила и тийн звездата Селена Гомез (Selena Gomez), която тази седмица е на 13-то място.


Сподели.