Panzer Glass Protector – направи своя iPhone 6 здрав като танк

Google+ Pinterest LinkedIn +

Наскоро ви показахме, че телефоните могат да бъдат облечени в броня. А какво ще кажете да ги поставите в цял танк?

Когато става въпрос за защита на смартфон от щети, най-добре е да си купите специално калъфче. Най-добре подсилено, от няколко слоя гума и пластмаси. А най-добре да е и водоустойчив – още един пласт полимери. И още един, и още един...

Ето я и причината повечето от нас да го карат без кейс – от толкова защити иначе изящният ни телефон с фин дизайн се губи някъде под слоевете доспехи и заприличва на някаква тухла с неправилна форма и стъкло от едната страна. А дори да не се интересувате от естетиката на устройството, най-малкото вероятно искате поне да можете да си го прибирате безпроблемно в джоба.

Наистина, наскоро ви показахме "броня" за телефони – калъфите от серията Armor-X но те са само един от примерите за стабилни кейсове, които сме ви демонстрирали във времето. Тези аксесоари със сигурност имат своето място на пазара и са солидна инвестиция – не ни разбирайте погрешно. Но понякога на човек му се иска протекцията да не е толкова набиваща се на очи.

Panzer Mirror Glass Protector

Едно решение на този проблем е да си вземете само протектор за екран – той няма да загрози устройството, нито пък ще го направи в пъти по-обемно. Те, разбира се, пазят само дисплея, без останалата част, но пак са по-добре от нищо. А когато са особено качествени, дори могат да обогатят изживяването.

Точно за нещо качествено ще си говорим днес – Panzer Mirror Glass Protector (цена 29 лв.) е стъклено защитно покритие за дисплея на iPhone 6S и iPhone 6, което крие няколко допълнителни бонуса в ръкава си. Този протектор е изработен от закалено стъкло, вместо от пластмаса, което обаче, противоположно на това, което бихте си помислили, му дава допълнителна здравина и съответно – защита за дисплея.

Името на този аксесоар е малко противоречиво – когато чухме Panzer ("танк" на немски), си представихме защитно съоръжение, задминаващо по размери и най-страшните кейсове. Panzer обаче се оказа името на компанията производител и вместо това получихме само парче стъкло. Но изобщо не сме разочаровани.

Това, че Panzer Mirror Glass Protector е направен от стъкло, означава, че той не притежава много от слабостите на повечето други скрийн протектори – не изкривява картината, а пръстите ви не се хлъзгат по него. Освен това наличието му не намалява по никакъв начин чувствителността на сензорния екран или видимостта му. Въпреки че защитното покритие е от цели четири слоя, протекторът е изключително тънък – дебелината му е едва 0,33 мм.

Не трябва да пропускаме и най-интересното свойство на продукта – когато изгасите екрана на телефона, благодарение на протектора можете да го ползвате като доста сносно огледало, ако имате желание. При включен дисплей обаче изобщо няма да имате проблеми с нежелани отражения.

Най-горният слой е покрит с т.нар. Oleophobic Coating – тоест, по него остават по-малко отпечатъци, а освен това се чистят по-лесно. Вече споменахме здравината му, но ако все пак успеете да го нараните, няма нужда да се притеснявате от малки стъкълца навсякъде – когато се счупи, покритието не се разпада, а само се напуква, като счупените парченца остават залепени едно за друго.

Подобно на повечето протектори, можете да поставите Panzer Mirror Glass Protector на екрана на своя iPhone страшно лесно. А ако в даден момент решите да се лишите от услугите му, също няма проблем - покритието не оставя следи, след като бъде премахнато.

Като цяло, предвид ниската цена и изключителните качества на този скрийн протектор, той е най-малкото, което можете да направите за своя iPhone. Вземете му един, а той ще ви се отблагодари с още селфита.

Купи Panzer Mirror Glass Protector ТУК


Сподели.