Pamela Anderson отново се развежда с Kid Rock

Pinterest LinkedIn +

Секс-иконата Памела Андерсън (Pamela Anderson) и музикантът Кид Рок (Kid Rock) решиха да се разведат за втори път. След като последният им брак се задържа само четири месеца, в понеделник "спасителката на плажа" и детройтският рокаджия внесоха документи за развод във Върховния съд в Лос Анджелис.

Като основна причина за раздялата си и двамата изтъкват "непреодолими различия", което се потвърждава и от разногласията помежду им относно датата, на която се разделят.

Памела твърди, че не са заедно от 21 ноември, а Кид - от 26 ноември. Между тях се води спор и за това кой пръв е внесъл документите, като TMZ.com твърди, че музикантът е изпреварил съпругата си с 53 минути.

Брачните отношения между Памела Андерсън и Кид Рок започват през 2002 г., когато двамата сключват брак за пръв път и година и половина по-късно се разделят. Сегашния си брак звездната двойка сключва това лято, като отбелязва събитието с три последвателни празненства.

Новината за развода идва само седмица, след като Памела потвърди, че е пометнала по време на снимките на комедията "Blonde and Blonder" във Ванкувър.

Русокосата изкусителка има две деца от брака си с барабаниста на рок-групата "Motley Crue" Томи Лии (Tommy Lee) - синове на 8 и 9 години.

Сподели.