Памела Андерсън: Много обичам Русия, защо да не получа и руско гражданство?

Pinterest LinkedIn +

Секс иконата Памела Андерсън възнамерява да се присъедини към световни знаменитости като Стивън Сегал, Жерар Депардийо и др., които официално и по собствено желание получиха руско гражданство.

Желанието си да се сдобие с руски паспорт 49-годишната американска актриса, модел и активистка сподели на пресконференция, дадена в Москва от Международния фонд за защита на животните (IFAW).

"Много обичам Русия и руснаците, особено тяхното желание да довеждат всичко до край. Впрочем аз имам руски корени по майчина линия", отбеляза Памела, която към момента е гражданка на две държави – Канада и САЩ. "Защо да не получа и руско гражданство?", отбеляза звездата.

Памела Андерсън посети руската столица в качеството си на член на консултативния съвет на IFAW, като целта на посещението ѝ е била среща със специален представител на руския президент, за да обсъди въпроси, свързани с природозащитни дейности, екологията и транспорта, както и съвместни програми за защита на дивите животни. По време на визитата си Памела е посетила и музея на Пушкин, съобщава Hello Россия.

Сподели.