Памела Андерсън: Мъжете трябва да продължат да правят първата крачка!

Pinterest LinkedIn +

Секс символът Памела Андерсън заяви, че не иска мъжете да се чувстват неуверени да правят първата крачка в отношенията си с нежния пол въпреки последните скандали за сексуални злоупотреби. Актрисата и модел даде интервю за "Life Stories" с Пиърс Морган, а разговорът им обхваща и движенията #MeToo и разкритията за сексуалните понегателства на холивудския процудент Харви Уайнстийн.

"Очевидно подкрепям жените и съчувствам на тези, които са били жертва на сексуални посегателства, но също така съчувствам и на мъжете. Предпочитам мъжете да бъдат страстни и агресивни и те да правят първата крачка" – казва русото изкушение в разговора.

Памела споделя и личния си опит с Уайнстийн и разказва за грубо отношение от негова страна, както и за натиска, който той е оказвал при всяка нейна крачка напред в кино индустрията.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.