Пак потрес! Пошли снимки на Радинела Чушева счупиха броячите на сайтовете

Pinterest LinkedIn +

В последните дни където пише, че има разголени снимки на Мис България Радинела Чушева, пада яко цъкане.

Става дума за това, че всички полудяха да видят наистина ли актуалната носителка на титлата за най-красива българка може да бъде видяна голяма.

Да, можеше. Със снимки в Инстаграм брюнетката демонстрира с какво я е майка дарила. Излегнала се на плажа с бански, който нищо не оставя на въображението, миската позира пред камерата. След това гордо качва кадрите онлайн в личния си профил в Инстаграм. И не е само тази.

Цялата тази грозна показност предизвика остра критична реакция.

Мнозина се чудят наистина ли обявената за най-чаровна българка няма с какво друго да впечатли, освен с голотии.

Тотална излагация, вулгарност, пошлост, са само част от описанията, които се прикачват към фотосите на Чушева. Мнозина се чудят наистина ли нивото на най-популярния конкурс за красота е паднало чак толкова ниско и наистина ли организаторите не успяха да открият по-достойна победителка.

Нещо повече. Ако някой отдели време и разгледа целия профил на Радинела в Инстаграм, то може да остана тотално шашнат. Снимка след снимка и клип след клип разкриват каква точно е Мис България 2020.

Ще припомним само, че преди години титлата на Теди Бургазлиева беше отнета заради голи снимки. База за сравнение обаче няма. Фотосите тогава бяха естетически издържани, артистични, а не пошли и вулгарни, каквито гледаме днес.

Дали наистина организаторите на Мис България не трябва да се чукнат по главите?!

Сподели.