Синът на Симеон Щерев КРИЕ две деца (СНИМКИ + Нови подробности за състоянието му и как се е заразил)

Pinterest LinkedIn +


Малцина знаят, че Щерев-младши е татко на момче и момиче. С майка им, която не е известна в публичното пространство, спортистът има дълга връзка, но преди няколко години се разделят.

Децата остават да живеят при нея, но прекарват много време с баща си и известния си дядо. След като Николай тръгва с Катрин Тасева, те се запознават и с нея, а тя проявява много добро отношение към тях.

За съжаление тази година двамата се разделят, а Катрин не желае да коментира причината. Тасева изтрива общите им снимки от социалните мрежи и отказва да коментира връзката си с Николай. Независимо какво се е случило помежду им, днес гимнастичката е оставила дрязгите в миналото и от цялата си душа се моли бившият й годеник скоро да оздравее.

Припомняме, че 34-годишният мъж е настанен във ВМА в тежко състояние и дори е бил интубиран. Става ясно, че спортистът е заразен с коронавирус.

На Николай му беше направено и вливане на плазма, а по думите на баща му показателите му напоследък започнали да се подобряват. Все още обаче не може да се каже, че най-лошото е отминало.

Макар че е спортист, имунната система на Щерев-младши била доста слаба и общото му здравословно състояние не било отлично. Поради тази причина коронавирусът довел до подобни усложнения, разкриват лекари. Говори се, че Николай е пипнал опасната инфекция на морето, където заминал на 13 юни за откриването на ново заведение.

Спортистът се отдал на солиден запой и забранени субстанции, а вакханалията продължила почти цял уикенд без спиране, пише „Галерия“. Изтощен от безсънието, липсата на почивка и огромното количество алкохол, организмът на спортиста буквално рухнал за часове.

Прибрал се в София, но поти веднага бил приет по спешност в болница, като дишането му станало изключително затруднено. Успял да зарази и майка си Мария и именития си баща, но двамата го карат по-леко.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.