Честито! Синоптичката Нора Шопова крие бременно коремче (СНИМКИ)

Pinterest LinkedIn +


Бившата синоптичка Нора Шопова крие бременно коремче, забеляза Avtora.com. Красивата моделка, която доскоро се изявяваше и като водеща по БНТ, подозрително е наедряла, като прикрива формите си с широки дрехи или се снима само от кръста нагоре.

Тези дни Нора била забелязана в сградата на Нова ТВ и на нейни колеги също им направило впечатление, че се облича с тоалети като за бременни. Това обяснява и спонтанното й напускане на предаването „Питай БНТ“ едва два месеца, след като прие поста.

Нора Шопова има дългогодишна връзка с Траян Косев и планирането на наследник е естественото продължение на отношенията им. Двамата искаха да узаконят връзката си, но миналото лято тя загуби майка си и още преживява трагедията.

Половинката й ръководи консултантска фирма. Екссиноптичката работеше при него известно време и именно благодарение на опита, който придоби, красавицата бе поканена в „Питай БНТ“. Тя изненада с летящ старт като водеща, но само два месеца по-късно нейното място се зае от Мира Добрева.

В кулоарите на телевизията се шушука, че именно трудното положение на Нора е наложило рокадата.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.