Out There излиза в нова, зашеметяващо красива Omega версия в началото на 2015 година

Pinterest LinkedIn +

По-рано тази година независимото френско студио Mi-Clos обяви, че работи по римейк на Out There – една от най-добрите sci-fi игри на годината, оценена с 5/5 от TouchArcade, 4,6/5 от потребителите на Google Play, 4,5/5 от GamesRadar и с отличието за Най-добър дизайн от Casual Connect в Белград.

Omega Edition трябва да се появи в началото на 2015 година както за мобилните платформи, така и за Windows, Mac и Linux, а закупилите мобилната версия, чиято цена е $4, няма да трябва да доплащат нищо за ъпдейт на инсталацията до новата версия, която е дори още по-красива от оригинала.

Това се дължи на направените промени по текстурите (вече HD) и цветовете (още повече и по-ярки), както и на добавените анимации и 3D графики. В Omega планетите са раздвижени, а звездите разпръскват соларни ветрове.

Tова изображение демонстрира забележителната разлика между начина, по който изглежда оригиналът, и този, по който ще изглежда Omega Edition.
Озовавайки се някъде по периферията на непозната галактика, ти трябва да оцелееш и да намериш начин да се върнеш на Земята.

PC версията на играта вече може да бъде поръчана на цена от едва $10, срещу която ще получите безплатно и Android версията, както и достъп до предстоящата през януари бета.

Композиторът Сид Барнхорн записва няколко допълнителни трака за музиката към Out There: Omega Edition.


Сподели.