Hearthstone излиза и за таблетите с Android

Pinterest LinkedIn +

Блокбъстър CC играта на Blizzard Hearthstone: Heroes of Warcraft завладява още една платформа – таблетите с Android, като вече е налична за сваляне от потребителите на Google Play в Канада, Австралия и Нова Зеландия, а в следващите дни ще дебютира и на Стария континент.

Освен от Google Play, когато придобие глобално разпространение, Hearthstone ще може да бъде свалена и от Amazon Appstore. Тази версия на играта, която вече има 20 милиона потребители и бе сред отличените с 2014 Game Awards, включва наскоро издадения експанжън Goblins vs. Gnomes, както и приключението Curse of Naxxramas.

Останалите платформи, на които можете да играете Hearthstone, са iPad, Mac и Windows PC, а през 2015 година Blizzard ще добави към тях iPhone и смартфоните с Android.


Поредна реформа в World of Warcraft – падат рестрикциите за Death Knight. Какъв е планът, Blizzard?


За да инсталирате Android версията на Hearthstone на своя таблет, трябва  да имате устройство с минимум 1 GB RAM, шестинчов дисплей и Android 4.0. Препоръчителната версия на операционната система обаче е Android 5.0 (Lollipop) или Fire OS 4.5.1.

Сподели.