Откриха мъртъв комика Боб Сагет от "Най-смешните домашни видеоклипове на Америка"

Pinterest LinkedIn +

Починал е американският комик Боб Сагет, познат и у нас като първия водещ на шоуто "Най-смешните домашни видеоклипове на Америка", както и с участието си в сериала "Пълна къща" от 80-те и 90-те години на миналия век.

Актьорът е намерен мъртъв в хотелска стая във Флорида.

"По-рано днес шерифите от "Ориндж каунти" са били повикани в хотел "Риц-Карлтън Орландо", Гранде Лейкс, по сигнал за мъж в хотелска стая, който не реагира. Мъжът е идентифициран като Робърт Сагет и е обявен за починал на място. Детективите не са открили признаци на насилие или употреба на наркотици в този случай", съобщиха от офиса на шерифа на "Ориндж каунти" в Туитър.

Часове преди да почине Сагет е пуснал съобщени в същата социална мрежа, с което споделя колко е развълнуван от току-що приключилото му шоу. Причините за смъртта му тепърва ще се изясняват.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.