Остават броени дни до седмото издание на музикалния фестивал "Vola Open Air". Вижте какво да очаквате от събитието!

Pinterest LinkedIn +

Броени дни ни делят от седмото издание на фестивала "Vola Open Air", а цената на билета поскъпва с 10 лв. и от 18 юли става 40 лв. Тази година за първи път събитието на връх Околчица ще продължи цели три дни: 26, 27 и 28 юли 2019 г.

Първият ден ще е зареден с двойна доза хип-хоп. Последният потвърден участник в програмата, който ще подгрее американската легенда Illa J, е белгийският ъндърграунд рапър Killamatic. Вдъхновен от деведесетарския хип-хоп в лицето на Wu-Tang Clan, Cypress Hill, N.W.A, Rakim и много други, той започва да рапира още на 16-годишна възраст. Подгрявал е и е работил с много артисти като Dmx, Chino XL, Keith Murray, Son Doobie, Brett B, Demigodz, Jedi Mind Tricks, Madchild и други.

Звездите в третото издание на фестивала са холандският дръм'н'бейс продуцент LENZMAN, който ще се изяви в компанията на МС ABNORMAL SLEEPZ, американският изпълнител и продуцент Illa J с проекта ILLA J Live Band, Killamatic и новаторската група DASHE. Другите потвърдени артисти са Божидар Василев-Trombobby заедно с Dessy oт "Phuture Shock" и Simo, "Doroty Takev live band", момчетата от платформата "LIQUIDIZER", "The Innkeepers Live", KALYAS, базираното във Виена дуо "Electricfence", Ivan Valchev-Wolfy, LOCONAZ, Vasquez NZ, Paramater & Goldrum, DJ Marcon, DJ ZEE, Selector Stazz, 7 Years Future Sounds Of Sofia Showcase, DJ Skill, DJ Not Easy, Djobry (Sofia Beats), Оnslaught и Unkle Billy.

Освен за музикалните изпълнения, организаторите на фестивала са се погрижили и за дневната програма. Всеки гост на фестивала ще може да се включи в разнообразни дейности през деня.

Цирк "Комбино" ще представи своята нова концепция "circus surprise", "0511 Дизайнс" ще посветят желаещите в изкуството на графитите, а за най-малките гости ще се погрижат "Puzzled". Който пък предпочита релакс, ще може да се отбие за сутрешна йога с Яна, да си направи масаж, а после да се отпусне в градината с хамаци. Фестивалът няма как да мине без оригинални ръчно изработени предмети и техните автори, които ще имат на разположение собствени творчески шатри.

Както винаги, ще има обособена къмпинг зона за посетители, както и разнообразни храни и напитки в трите дни на фестивала. На разположение ще има и дневен бар.

Билети за трите дни на фестивала на цена от 30 лв. ще се продават на интернет страницата на фестивала, както и в мрежата на bilet.bg до 17 юли включително. След тази дата и в дните на фестивала цената ще е 40 лв. за всички фестивални дни и само на вход ще се продават еднодневни билети на цена 20 лв.

Деца до 14 години влизат безплатно, но задължително с попълнена декларация и придружаващ ги родител или настойник. Непълнолетни лица над 14 г. ще могат да влязат с пълнолетен придружител и декларация, която може да намерите в сайта http://volaopenair.com.
Сподели.