Остава в Мексико и киното

Pinterest LinkedIn +

Музикантите от Остава са готови с поредния си видеоклип.

Лентата е към парчето "Мексико" - четвърти сингъл от последния албум на групата - Rock N Roll Song Designers, след парчетата Sex In The Morning, Baby и едноименното Rock N Roll Song Designer.

"Мексико е любимото ни парче от албума, не само на мен, а и на цялата банда. Много обичаме да го свирим на живо, защото е динамично, а текстът е колкото сериозен, толкова и забавен – за отношенията между българин и западноевропейка", споделя фронтменът на Остава, Свилен Ноев.


Сн.: Даниел Ненчев

В основата на клипа към "Мексико" е режисьорът Цветодар Марков. Именно Остава написаха музиката за дебютния игрален филм на Цветодар - "Лов на дребни хищници", с който дипломираният актьор ще се представи в Кан на 19 май, а зрителите у нас ще могат да го гледат в кината от есента.

"Осемгодишният ми син е супер фен на Остава. Филмът ми в голяма степен засяга теми и проблеми на тийнейджърите. Реших да се доверя на вкуса и интуицията на младото поколение, и мисля, че се получи", коментира Марков.


Сн.: Даниел Ненчев

"Лов на дребни хищници", който е режисьорски дебют за Цветодар Марков, е по сценарий на Християн Ночев.
В главните роли се изявяват Христо Шопов, Мариан Вълев, Владимир Георгиев, Стефан Мавродиев, Людмила Сланева и др.

В лентата четирима младежи наивно решават да изкарат лесни пари, без да подозират, че един непознат с тъмно минало и проблемно настояще ще преобърне живота им.

Сподели.