"Още една мечта" в киносалоните от 19 октомври

Pinterest LinkedIn +

"Още една мечта" тръгва в киносалоните из страна на 19 октомври. Стартът на лентата ще бъде отбелязан със специална премиера на 17 октомври в Синема Сити, Мол София. По червения килим ще преминат звездите на филма и официалните гости на събитието. Всеки желаещ ще има възможност да вземе автографи от актьорите във филма, минути преди неговата премиера.

Сред звездите във филма се открояват имената на Диляна Попова, Койна Русева, Мария Силвестър, Ирена Тодорова, Мира Бояджиева, Деян Донков, Кули и Силвестър от Братя Мангасарян, Китодар Димитров, Венци Такев и др. Освен с режисурата на филма, Николай Мутафчиев участва и като актьор. Той влиза в ролята на руски мафиот, занимаващ се с еротични филми, от когото героините трябва да си купят оръжие. Тези сцени предизвикаха и публиката на предпремиерата на "Още една мечта" в рамките на Московския филмов фестивал.

За филма и героите:

Всяка една от героините във филма носи истинското име на актрисата, която играе съответната роля. Диляна, Койна, Ирена и Мира влизат в ролите на домакиня, подпалила дома си; на разглезено богаташко момиче; пристрастена към секса жена и красива интровертна побойничка, която решава всеки проблем с юмруци. Четирите жени се запознават по време на сеанси за отказване на цигарите, а малко след първата си среща, случаен разговор на съседната маса им дава идея за банков обир.

За да постигнат целта си, момичетата ще трябва да откраднат плановете на банката, да вземат няколко урока по крадене на коли, да се срещнат с китайци и един мистичен японец, както и  с руски мафиоти, които да им помогнат с набавянето на оръжие.

Режисьор на филма е Николай Мутафчиев, режисирал част от изданията на "Комиците", както и последните три сезона на Survivor. Той е участвал в съвместни проекти със звезди като Колин Фарел, Ед Харис, Жан Клод Вандам. Оператор на "Още една мечта" е Иво Пейчев.

Сред звездите във филма се открояват имената на Диляна Попова, Койна Русева, Мария Силвестър, Ирена Тодорова, Мира Бояджиева, Деян Донков, Кули и Силвестър от Братя Мангасарян, Китодар Димитров, Венци Такев и др. Освен с режисурата на филма, Николай Мутафчиев участва и като актьор. Той влиза в ролята на руски мафиот, занимаващ се еротични филми, от когото героините трябва да си купят оръжие.  Тези сцени предизвикаха и публиката на предпремиерата на „Още една мечта” в рамките на Московския филмов фестивал.

За филма и героите:
Всяка една от героините във филма носи истинското име на актрисата, която играе съответната роля. Диляна, Койна, Ирена и Мира влизат в ролите на домакиня, подпалила дома си; на разглезено богаташко момиче; пристрастена към секса жена и красива интровертна побойничка, която решава всеки проблем с юмруци. Четирите жени се запознават по време на сеанси за отказване на цигарите, а малко след първата си среща случаен разговор на съседна маса им дава идея за банков обир. За да постигнат целта си момичетата ще трябва да откраднат плановете на банката, да вземат няколко урока по крадене на коли, да се срещнат китайци и един мистичен японец, както и  с руски мафиоти, които да им помогнат с набавянето на оръжие.

Режисьор на филма е Николай Мутафчиев, режисирал част от изданията на най-гледаното телевизионно комедийно шоу «Комиците», както и последните три сезона на хитовото приключенско риалити на bTV - Survivor. Николай Мутафчиев е участвал в съвместни проекти със звезди, като Колин Фарел, Ед Харис, Жан Клод Вандам. Оператор на „Още една мечта е Иво Пейчев.

Сподели.