Радина Кърджилова: С Деян Донков мислим за брак и дете, но чакаме най-подходящия момент

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Радина Кърджилова, която след финала на сериала "Стъклен дом" се присъедини към трупата на театър "Българска армия", разкри любопитни подробности от връзката си с театралната и филмова звезда Деян Донков.

"На този етап мога да кажа, че Деян е най-близкият ми приятел, най-истинският и добрият, човекът, на когото най-много разчитам и държа в момента. Хубаво ни е, разбираме се и искаме да сме заедно", коментира Радина Кърджилова пред bTV.

"Планираме да си купим каравана - имаме общи планове, свързани с материални неща, които допълнително ще ни обвържат. Иначе за брак и семейство - със сигурност си го мислим, но смятаме, че има още време за това. Всичко трябва да си дойде с времето - не, че в момента не сме готови, просто чакаме най-подходящия момент", казва още актрисата.

"Детето е най-хубавото нещо, което може да се случи на един човек, най-голямото щастие и богатство. Надявам се и аз един ден да се докосна до това божество, но още ми е рано", допълва Радина Кърджилова.

Относно присъединяването си към трупата на театър "Българска армия", звездата от "Стъклен дом" споделя: 

"Вече въобще не си позволявам да пия алкохол, защото това адски ме разконцентрира. Ставам доста недружелюбна и всичко е съпроводено с хапчета против главоболие и тежки и мъчителни сутрини, следобеди и репетиции".

Сподели.