Още една ИКЕА отваря в София

Pinterest LinkedIn +

От ИКЕА ни информираха, че през следващата година ще бъде открит търговски обект "от ново поколение" в Mall Of Sofia.

С площ от 1200 кв.м., той ще предложи на посетителите разнообразие от решения за обзавеждане. Обектът ще предостави достъп до повече от 8000 артикула чрез възможност за закупуване на място на около 1000 артикула от избрани отдели и магазина за шведска храна. Останалите продукти от асортимента ще могат да се поръчват и получават в магазин ИКЕА София, от офис на партньор или чрез услугата Доставка до дома. 

Клиентското преживяване ще бъде допълнено от различни услуги като планиране на кухни и гардероби, съвети за обзавеждане на дома, както и от каса за самообслужване, наред с традиционното касово обслужване. 

Магазин ИКЕА от ново поколение ще бъде открит скоро и в Пирея, Гърция, с  площ от 2000 кв.м. Той ще бъде първият от поредицата иновативни проекти на шведския бранд, позиционирани в централните части на големите градове. До момента FOURLIS Group управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция, два в България и един в Кипър, наред с общо 9 центъра за поръчки в споменатите държави. 

Повече информация за предстоящия проект на ИКЕА, включително и кога ще бъде открит той, ще бъде разпространена през 2021 година.

Сподели.