3 интересни предложения от каталога на ИКЕА за 2019 година

Pinterest LinkedIn +

Тази седмица екипът на ИКЕА България представи каталога на марката за 2019 година. Новото този път е, че мебелната верига предлага цялостни визии за дома. Те са разделени в общо 7 секции, които дават различни идеи за "оазис вкъщи", технологични решения, оптимизиране на малките пространства и други.

В изданието могат да се видят много класически бестселъри на марката, както и нови попълнения, като всички те са на значително по-ниска цена. Мотото е, че това са продукти, които всеки може да има. А ето и някои по-екстравагантни предложения.

Лежанката "Gronlid" представлява смесица между диван и легло. Трудно е да се каже кое от двете е водещото в този модел, но той със сигурност предлага оптимална почивка за обитателите на дома.

"Snajda" пък е името на чанта за пране, която бързо се транформира в раница и така ви помага лесно да пренасяте мръсните дрехи до пералнята. Всичко, от което се нуждаете, е да дръпнете връзките в дъното на чантата.

Управляващото устройство "Tradfri" е част от серията високотехнологично осветление, с което можете да изключвате лампата, без да се налага да ставате от дивана. Устройството, заедно с безплатно приложение, позволява да управлявате лампите заедно или поотделно, да запазвате любимите си настройки, да настройвате таймери и т.н.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.