Орлин Павлов подготвя национално музикално турне

Pinterest LinkedIn +

В Деня на музиката – 1-ви октомври – ще започне националното музикално турне на Орлин Павлов, по време на което ще бъде представен новият му албум "Още малко...". Вижте какво още сподели изпълнителят в специално интервю за Avtora.com:

Avtora.com: "Пълно презареждане" е песен от първия ти самостоятелен албум "Още малко...", който ще излезе това лято на музикалния пазар. Разкажи ни в аванс колко и какви други парчета подготвяш за албума!

Орлин Павлов: В момента съм в процес на записи. Много е вдъхновяващо, творческо, интересно. Работя с едни от най-добрите музиканти и тестописци в България. Процесът е много жив, импровизираме и търсим нови посоки. Чувствам се много добре.

.: Работиш успешно в колаборация със свои колеги. Защо избра да поканиш точно Михаела Мартин за гост-вокал в песента?

Орлин Павлов: Търсех нещо различно, нещо ново, интересно, свежо и с много талант. Познавам Михаела от много малка, тя идваше по лайфовете ни с група "Каффе", още когато беше на 16 години, и ето че съдбата ни срещна по много интересен начин. Тя е щастлив, винаги усмихнат и много сензитивен млад човек.

.: Какво е основното послание във видеото, в което си облечен в стил 70-те и танцуваш диско танци?

Орлин Павлов: Ние заложихме на диското, на фънка, то е свързано винаги с много танци, с едно друго време, когато хората бяха по-отпуснати, нямаха много комплекси и се кефеха на музиката. Сега е по-различно, стоим и се гледаме в дискотеките или си гледаме телефона и се чекваме.

.: Защо избра да представиш албума и да направиш първия си голям самостоятелен концерт на 1 октомври?

Орлин Павлов: Защото много харесвам числото 1, съвпадението е, че тогава е и Световният ден на музиката. Естествено, ние ще заложим предимно на музиката, ще има 10 музиканти на сцената и гост-изпълнители. Готвим и страхотно шоу.

.: Би ли предприел музикално турне в България?

Орлин Павлов: Да, ние започваме. Всъщност 1-ви октомври е началото на нашето национално музикално турне, което, също като албума, ще носи името "Още малко..." След София продължаваме с Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново и живот и здраве, може да има и други градове, които да се включат към големия купон.

.: Успоредно с развитието на музикалната ти кариера в последно време заемаш главни роли в сериали и кино продукции, печелиш риалити формати. Чувстваш ли се успешен млад човек в България?

Орлин Павлов: След време, когато погледна през рамо назад, ще мога да ти отговоря. Тепърва започвам. Може да съм направил много неща, но аз мисля, че тепърва започвам.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.