Орлин Павлов подготвя национално музикално турне

Pinterest LinkedIn +

В Деня на музиката – 1-ви октомври – ще започне националното музикално турне на Орлин Павлов, по време на което ще бъде представен новият му албум "Още малко...". Вижте какво още сподели изпълнителят в специално интервю за Avtora.com:

Avtora.com: "Пълно презареждане" е песен от първия ти самостоятелен албум "Още малко...", който ще излезе това лято на музикалния пазар. Разкажи ни в аванс колко и какви други парчета подготвяш за албума!

Орлин Павлов: В момента съм в процес на записи. Много е вдъхновяващо, творческо, интересно. Работя с едни от най-добрите музиканти и тестописци в България. Процесът е много жив, импровизираме и търсим нови посоки. Чувствам се много добре.

.: Работиш успешно в колаборация със свои колеги. Защо избра да поканиш точно Михаела Мартин за гост-вокал в песента?

Орлин Павлов: Търсех нещо различно, нещо ново, интересно, свежо и с много талант. Познавам Михаела от много малка, тя идваше по лайфовете ни с група "Каффе", още когато беше на 16 години, и ето че съдбата ни срещна по много интересен начин. Тя е щастлив, винаги усмихнат и много сензитивен млад човек.

.: Какво е основното послание във видеото, в което си облечен в стил 70-те и танцуваш диско танци?

Орлин Павлов: Ние заложихме на диското, на фънка, то е свързано винаги с много танци, с едно друго време, когато хората бяха по-отпуснати, нямаха много комплекси и се кефеха на музиката. Сега е по-различно, стоим и се гледаме в дискотеките или си гледаме телефона и се чекваме.

.: Защо избра да представиш албума и да направиш първия си голям самостоятелен концерт на 1 октомври?

Орлин Павлов: Защото много харесвам числото 1, съвпадението е, че тогава е и Световният ден на музиката. Естествено, ние ще заложим предимно на музиката, ще има 10 музиканти на сцената и гост-изпълнители. Готвим и страхотно шоу.

.: Би ли предприел музикално турне в България?

Орлин Павлов: Да, ние започваме. Всъщност 1-ви октомври е началото на нашето национално музикално турне, което, също като албума, ще носи името "Още малко..." След София продължаваме с Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново и живот и здраве, може да има и други градове, които да се включат към големия купон.

.: Успоредно с развитието на музикалната ти кариера в последно време заемаш главни роли в сериали и кино продукции, печелиш риалити формати. Чувстваш ли се успешен млад човек в България?

Орлин Павлов: След време, когато погледна през рамо назад, ще мога да ти отговоря. Тепърва започвам. Може да съм направил много неща, но аз мисля, че тепърва започвам.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.