Mегън Трейнър издава трети студиен албум

Pinterest LinkedIn +

Певицата Mегън Трейнър обяви, че на 31.08. излиза третият ù студиен албум "Treat Myself".

"Този албум е най-добрият проект, който съм създавала до момента в кариерата си, и много се гордея от резултата ни. Казвам "ни", защото направих албума заедно със семейството ми, приятелите ми и моя годеник. В него има всичко, което съм желала, и съм много развълнувана, че ще мога да споделя един оптимистичен и весел албум със света!" – споделя носителката на "Грами".

За Мегън Трейнър всичко започва с хита "All About That Bass" през 2014 г. Песента ù печели световна слава и я изстрелва на върха на всички класации.

"All About That Bass" се превърна в абсолютен музикален феномен, като престоя на първо място в класацията "Billboard Hot 100" в продължение на 8 седмици и така стана най-дълго задържалият се на върха сингъл на изпълнителка през 2014 г.

Мегън Трейнър не спира да поставя рекорди в музикалната индустрия. Началото на 2016 година ù донесе наградата "People’s Choice" в категорията "Любим албум" за платинения проект "Title". Албумът не само оглави класацията "Billboard Top 200", но и се превърна в "първия номер едно албум от солова изпълнителка с продадени над 1 милион копия през 2015 г.".

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.