Организираха "Мис България 2011" като ТВ реалити с участието на Азис

Pinterest LinkedIn +

След като вече изгледахме почти всички възможни реалити формати, ето че ще имаме възможност да проследим и престижния конкурс за красота "Мис България 2011" в твърде нестандартен вариант. За първа година, изборът на най-красивата жена у нас ще премине именно във формата на реалити, което ще се излъчва от 13 до 27 юни по TV7.

Националната ефирна медия ще покаже на широката ТВ аудитория всички етапи при подбора на претендентките за титлата - от първоначалния кастинг до финалния кръг, в който ще бъде избрана новата носителка на титлата.

Както и вероятно вече сте се досетили, идеята на организаторите е конкурсът да бъде напълно прозрачен, за да се избегнат вече традиционните обвинения, че победата е предварително нагласена.

Момичетата ще имат възможността да покажат своите умения и таланти, ще се учат да дефилират по модния подиум и ще изпълняват различни мисии, като всеки петък зрителите ще гледат и коментарно студио с участието на журито, което ще прави селекцията на кандидатките.

Последните ще получат професионални съвети за грим и прическа от "Мис Бони" и Жоро Петков, а макар и леко ексцентричен като избор, съвети за сценично поведение ще дава попфолк звездата Азис. Финалът на "Мис България 2011" ще е на 27 юни.

Сподели.