Sofia Rocks 2011 се завърна в София, шоуто ще е на "Българска армия"

Pinterest LinkedIn +

Balkan Entertainment официално обявиха, че Sofia Rocks 2011 се връща в центъра на София. Новата локация за провеждане на фестивала е наскоро ремонтираният стадион "Българска армия" в Борисовата градина.

Мотивите на организаторите са, че родните фенове не са приели положително промяната тази година, която предвиждаше изявите на Judas Priest, Whitesnake, Mike&the Mechanics, Slade и Saxon да са на Националния хиподрум в Банкя.

"Вярвахме, че феновете ще бъдат много по-доволни заради цялата атмосфера и всички допълнителни неща, които можеха да им се предложат и които са невъзможни в центъра на София. За съжаление, българската публика не прие тази възможност.

Тъй като ние винаги сме се опитвали да се съобразяваме докрай с желанията на родните меломани, взехме решение да върнем фестивала в центъра на града", коментира управителят на Balkan Entertainment, Петър Петров.

Началният час на фестивала Sofia Rocks 2011 на 8 юли остава непроменен, като вратите на стадион "Българска армия" ще бъдат отворени още в 13:00 часа. В момента организаторите преговарят и с популярни родни банди, които да открият събитието.


Сподели.