Оратница, Кипри и Kottarashky отново на една сцена

Pinterest LinkedIn +

На 6 февруари група Оратница, ансамбъл Кипри и Kottarashky отново ще излязат на една сцена, както за да представят собствената си музика, така и за да затвърдят впечатленията, оставени в края на 2012 г., за това колко добра парти-комбинация представляват.

Събитието е с начален час 21:30 и място на провеждане клуб Blender в столицата, където през ноември 2012 г. се състоя и предишният концерт с участието на двата колектива и Никола Груев aka Kottarashky - един от най-нашумелите в света на етно-уърлд музиката български продуценти.

Междувременно албумът на Оратница получи разпространение в няколко европейски държави и отличени рецензии от списания като белгийското Agenda Magazine, холандското FolkForum, британското fRoots и много други, а музиката на момчетата, които се подготвят за серия от пролетни участия в световни фестивали, е представяна в десетки радиопредавания по целия свят, вкл. шоуто Late Junction по BBC Radio 3.

Kottarashky има специално участие с ремикс в албума на Оратница, затова отново ще се присъедини към тях на сцената, готов да сподели с публиката качествена селекция от фюжън и етно вибрации.

Гледай видео с Оратница>> 
Гледай видео с Kottarashky>>  

Сподели.