Оперната певица Християна Лоизу от Кипър спечели X Factor S04

Pinterest LinkedIn +

Християна Лоизу се пребори за титлата X Factor, както и за голямата награда от 50 хил. лева и договор със звукозаписна компания. Кристиян Костов остана втори, а Дарина Йотова спечели бронза.

В последната вечер финалистите трогнаха публиката с по три песни.

Като за начало чухме парчета, които са избрани от самите тях, смятайки че именно те ще ги представят по най-добрия възможен начин. Християна Лоизу и варианта й на хита на Лара Фабиан – Je T’aime – вдигнаха всички на крака и оставиха Криско, Маги Халваджиян, Люси Дяковска и Саня Армутлиева безмълвни. 

Дарина Йотова разчупи традицията и избра динамична песен – Bang Bang на Jessie J, Ариана Гранде и Nicki Minaj, с която показа, че през изминалите три месеца не е загубила и грам от енергията си.

Кристиян Костов продължава да разплаква тийнейджърките, а този път го направи с "Позови меня" на групата Любе.

Тримата бяха подкрепени и от някои от най-големите имена на българската музика.

Дара е изключително обичана и също толкова мразена, както може да се съди от многобройните коментари по неин адрес в социалните мрежи. Младата певица и Любо Киров възродиха хита от 90-те "Без теб".

Наско от Б.Т.Р. прие като предизвикателство, което няма как да пропусне, партньорството си с Християна. С Time To Say Goodbye кипърката влезе в познатите води на оперното изкуство.

Кристиян, който тепърва ще гради кариера, се сблъска с тежката задача да излезе на сцената с ветерана Васил Найденов. Двамата забиха "Сбогом, моя любов".

Християна и Крис закриха концерта с незабравимите български хитове "Осъдени души" и "Ако си дал".

Сподели.