8 страхотни изпълнения на победителката в X Factor S04 Християна Лоизу

Pinterest LinkedIn +

Християна Лоизу се пребори с жестоката конкуренция и стана победител в четвъртия сезон на шоуто X Factor.

Само за три месеца тя успя да спечели сърцата на Маги Халваджиян, Люси Дяковска, Саня Армутлиева и Криско, както и на публиката, която пък й помогна в последната й и най-важна битка – триумфа в едно музикално реалити.

Християна е от Кипър, но идвайки в България да учи оперно пеене, се среща с любовта на живота си. Тя неведнъж е споделяла, че виновник за участието й е приятелят й, който, меко казано, я принуждава да отиде на кастинг. Освен възможността за професионална кариера дамата получи и сумата от 50 000 лева, която да инвестира в своето бъдеще. 

1. Je T'aime е емблематично парче в пътя на 25-годишната певица. С хита на Лара Фабиан тя се представи за първи път пред журито и избра да го изпее по време на финалния концерт.

2. "Хубава си, моя горо" е поредният плюс в актива на Християна. Въпреки че не владее до съвършенство българския език, тя успя да пресъздаде истинска емоция и показа, че песента я вълнува.

3. Имайки предвид гласовите възможности на Християна, не беше чудно, че менторът й Маги избра за нея I Will Always Love You на Уитни Хюстън. 

4. Християна не забравяше, че най-важното е да се забавлява на сцената. И тя направи точно това с Dinata, Dinata на дуета Antique.

5. Певицата е истинска оперна дива и го доказа с парче от мюзикъла "Фантомът от операта".

6. Християна е една от изпълнителките в шоуто, която превзе сцената с много български песни. Сред тях е и "Повей, ветре".

7. Показа и нежната си страна с Bleeding Love на Леона Луис и отново беше безгрешна, а Криско възкликна, че е "перфектна, както винаги".

8. По време на шоуто Християна успя да зарадва и семейството си с любимото им парче Оne way ticket на Eruption.Кой номер е вашият фаворит? Гласувайте в коментарите отдолу

Сподели.