Онлайн звезди споделиха спомени от първия си учебен ден

Pinterest LinkedIn +

По повод 15 септември някои от най-големите онлайн звезди на България се върнаха в спомените си за своя първи учебен ден. Ето какво си спомнят за първия се ден в училище Беатрис от "Не така, брат!", Бат‘ Велко и Еva от "Апартамент 404", както и София от "Следвай ме".

Беатрис от "Не така, брат!" – стилна и на първия учебен ден.

Беатрис (Надя Петрова) няма много спомени от първия си учебен ден, но както повечето деца, прекрачва прага на класната стая заедно с майка си. По-интересното е, че както винаги Беа държи на своя стил и това си личи от тоалета, който е подбрала за специалния ден.

Най-обичаният съквартирант − Бат‘ Велко, училищният бунтар

Най-колоритният обитател на "Апартамент 404" Бат‘ Велко, в чийто образ успешно влиза репортерът Боби Касиков, започва училище на 6 години и стартът се оказва доста бурен. "Започнах първи клас на 6-годишна възраст. Бяхме в "А" клас. Другите деца ни се подиграваха, защото ни караха (по наредба) да спим следобед. Викаха ни "бебетата". Един ден се сбих с 14 момчета от "Г" клас заради един Митко, който беше дошъл от София и всички му викаха "шопчето". Той се разплака и аз им скочих. След този ден нямах проблеми в училище... А, забравих да спомена и че нокаутирах същия този Митко в 7-ми клас с един удар".

 

Bat Velko

 

Позната като певица и актриса, Ева Георгиева-Ева, любимата "кифла" на всички онлайн потребители заради участието ù в пародийната поредица "#KIFLA", е била ученичка за пример.

"Първият учебен ден беше началото на най-незабравимото приключение в моя живот − образованието! Аз съм може би най-щастливата и удовлетворената ученичка на света! Успях да сбъдна всичките си мечти и сега продължавам още по-смело и позитивно напред. ️Благодарна съм на всички уникални хора, които са били част от това незабравимо пътуване, горда съм от факта, че благодарение на отличния си успех взимах стипендии, с които успях сама да платя цялото си образование до степен магистър, и то в мечтаната ми специалност "Поп и джаз пеене"! Пожелавам успех на всички сладурчета, все пак който учи, ще сполучи".

От 3-ти октомври Ева ще ни залее с позитивизъм от "Апартамент 404", защото тя ще бъде новият съквартирант, който ще дели един дом заедно с Велко, Ванеса и Стоян.

София от "Следвай ме" – приятелството преди всичко

На София от "Следвай ме" (в ролята Лина Роскин) очевидно ù е било доста лесно в първи клас. Обградена от приятели, за нея първият учебен ден е преминал с лекота.

Lina Roskin

"Помня, че бях спокойна, защото вече имах приятели, с които се оказахме в един клас. Живеехме в съседни блокове с най-добрата ми приятелка и в един и същи блок с най-добрия ми приятел. Бях много щастлива и развълнувана да започна. Мама каза, че през цялото време по пътя за училище съм я държала за ръка, но в момента, в който сме пристъпили прага и съм видяла приятелите си, съм я пуснала и с усмивка съм поела сама към тях".

Не така се развиват нещата в уеб тийн драмата "Следвай ме", която се завръща на 9 октомври във Vbox7.com. Там приятелствата са вечно на ръба, а в новия сезон очакваме още повече драматични обрати.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.