Официално: Sugababes отпадат от концерта на М-Тел, оставаме с Енрике и Sonique

Pinterest LinkedIn +

Sugababes отмениха участието си в концерта по повод 15-ия рожден ден на М-Тел на 29 септември в София.

В официално изявление, изпратено от мениджъра на групата, британките изразяват огромното си разочарование, че няма да могат да се срещнат с българските си почитатели.

Вече две изяви на Sugababes са били отменени, след като в края на миналата седмица Хайди Рейндж се е наранила при инцидент вкъщи. Наложило се е тя да получи спешна медицинска помощ.

Хайди се е надявала да се възстанови до участието на групата в София, но по препоръка на личния й лекар ще бъде в болнични още седмица.

Въпреки тази "версия" обаче, причината за отпадането на Sugababes май е съвсем друга - както вече ви съобщихме, Амел Бераба бе арестувана, след като полицията я хвана да шофира пияна в центъра на Лондон, а минути по-рано певицата дори опитала да нанесе побой над гаджето си Том Бен.

Вече е повдигнато обвинение срещу Амел Бераба, като се очаква делото да се гледа в съда на 8 октомври. Именно дотогава изпълнителката не трябва да напуска границите на Великобритания.

Безплатното шоу за 15-ия рожден ден на М-Тел с участието на Енрике Иглесиас и Sonique ще започне в 19:00 часа в парковото пространство зад музея "Земята и хората" в София.

Сподели.