Важни подробности за концерта на Енрике Иглесиас, Sugababes и Sonique

Pinterest LinkedIn +

За сигурността на концерта по повод 15-ия рожден ден на Мобилтел на 29 септември ще се грижат 400 души.

Безплатното шоу с участието на Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias), Sugababes и Sonique ще започне в 19:00 часа в парковото пространство зад музея "Земята и хората" в София. Достъпът до концерта е свободен, но поради високите изисквания за сигурност на звездите, ще бъдат взети сериозни охранителни мерки.

Зрителите ще влизат през 22 пропускателни пункта, които ще бъдат отворени в 16:00 часа. Лицата под 18 години ще бъдат допускани с придружител и само при наличието на декларация за придружител в два екземпляра.

Шест линейки, три пожарни коли и екипи на Гражданска защита ще бъдат разположени непосредствено до зоната за публиката. При нужда, първа помощ ще оказват и 30 доброволци от Българския червен кръст, които ще се движат между зрителите.

В рамките на охраняемата зона ще бъде забранено внасянето на видеокамери и професионални фотоапарати. При наличието на такива устройства те ще бъдат оставяни за съхранение на гардероб.

Ако вали, се препоръчва носенето на дъждобрани - няма да бъдат допускани големи чадъри, които биха могли да застрашат безопасността на останалите зрители. Абсолютно е забранено носенето на огнестрелно и хладно оръжие, остри и опасни предмети, стъклени бутилки, кенове с алкохолни и безалкохолни напитки.

Специална, изцяло защитена от дъжд сцена е осигурена за концерта - размерите й са 26 на 18 метра. Oгромни LED екрани на гърба на сцената и от двете й страни ще позволят на феновете на Енрике Иглесиас, Sugababes и Sonique да проследят тяхното шоу, без да пропуснат и жест на любимците си.

За по-добра видимост и ефектно осветление са предвидени допълнително и четири кули, разположени сред публиката, на които също ще има LED екрани.

800 килограма празнични конфети ще обсипят гостите на концерта и изпълнителите. Всички посетители ще бъдат зарадвани и със специален подарък - светещи парти очила. Тях купонджиите ще получават в трите М-Тел промо зони. Безплатен Wi-Fi достъп до интернет ще бъде осигурен в цялата зона на концерта.

Сподели.