Официално: Кали поема "Споделено с...", сменя Вихра на "ротационен принцип"

Pinterest LinkedIn +

TV7 представи официално следващата водеща на популярното ток шоу "Споделено с..." в лицето на попфолк звездата Кали. Тя ще дебютира в тази роля на 24 септември т. г. – три дни след последния епизод на шоуто с водеща Вихра Петрова.

„Вярваме, че Кали ще успее да се впише в този успешен формат, разглеждайки проблемите и ситуациите в предаването през нейната призма. Това правеше Камелия, а сега и Вихра, и сме сигурни, че Кали ще е поредната успешна водеща на „Споделено с ...”, заявиха продуцентите на предаването !no frame media, допълвайки, че ротацията на водещите е заложена в концепцията на предаването от самото начало.

Информирайки зрителите на "Споделено с..." в страницата на шоуто във Facebook, че ще бъде заменена с нова водеща, Вихра сподели също, че с нея си тръгва "главният редактор на предаването Жоро Игнатов, както и целият редакторски екип, който правеше и "Споделено с Камелия".

36-годишната Галина Иванова, по-известна с артистичното име Кали, има опит на подобна позиция, след като през 2009 г. беше водеща на втория сезон на риалити формата "Размяна на съпруги" по Pro.BG. Нейната страница във Facebook има близо 30 000 последователи и информира, че й предстои съвместен концерт с Яница в Йоханесбург, Южна Африка, на 8 септември.

Сподели.