Кали сменя Вихра в предаването "Споделено с..."

Pinterest LinkedIn +

Телевизионната водеща и бивша съпруга на продуцента Иван Христов - Вихра Петрова, вече няма да бъде лице на предаването по TV7, разкри самата тя на страницата на "Споделено с..." в социалната мрежа Facebook.

"Скъпи приятели, питате ме кога ще стартира новият сезон на "Споделено с Вихра". На 10 септември започва излъчването на новите издания, които вече са записани. За съжаление, ще бъдем заедно само до 21 септември, защото продуцентите ще работят с нова водеща. За моя заместничка се спряга името на попфолк певицата Кали. С мен си тръгва главният редактор на предаването Жоро Игнатов, както и целият редакторски екип, който правеше и "Споделено с Камелия".

По обясними причини няма да мога да ви благодаря от малкия екран, затова ще го направя оттук. От сърце ви благодаря за доверието, споделянето и подкрепата! Благодарение на вас рейтингът на предаването дори на изданията, които се излъчват на повторение през летните месеци, е близо два пъти по-висок от този на телевизията като цяло!

Надявам се скоро отново да се срещнем в ефира на друга телевизия. Дотогава ще общуваме пълноценно на личната ми страница във Фейсбук, която е Вихра Петрова. За мен беше истинско удоволствие да бъдем заедно! До нови срещи:)!
", съобщава тя за почитателите си. 

След Камелия, която бе заместена от Вихра, се очаква третата водеща на предаването да бъде певицата Кали. Тя вече има опит на подобна позиция, след като през 2009 година беше водеща на втория сезон на риалити формата "Размяна на съпруги" по Pro.BG.

Сподели.